Services /

Hier zijn de services die wij bieden

De service van Istos Design

Istos Design biedt je een breed aantal services zoals het ontwikkelen van mooie eigentijdse Websites die ook goed op mobiele apparaten bekeken kunnen worden. Tevens is veilige Webhosting belangrijk met de meest recente beveiligingsupdates en alle hosting voorzien wij van een gatis SSL certificaat inclusief installatie. Daarnaast voorzien wij ook de websites van content zoals texten, foto's, logo's en illustraties.

Beautiful Websites

Een van de specialiteiten van Istos Design is het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van internetconcepten. Wij zorgen ervoor dat er een mooie website online komt en dat deze up to date online blijft. Met onze ruime ervaring zijn we in staat om doelgerichte websites te ontwikkelen. Kortom: professioneel webdesign. i
i
i

Responsive Layout

Responsive websites zijn websites die zich automatisch aanpassen aan mobiele apparaten zoals telefoons en tablets.
Dit is belangrijk aangezien steeds meer internet bezoekers via deze apparaten websites bezoeken. Somes meer dan 30 of 40%. Dit vormt dus een belangrijke doelgroep -
i
i
i

Mooie Logo's en illustraties

Je kunt bij Istos Design terecht voor de ontwikkeling van een complete huisstijl die perfect bij je bedrijf past, ook wel corporate identity genoemd. Een huisstijl begint in vele gevallen bij het ontwerp van een logo.
Het logo kan worden doorgevoerd in vele vormen van bedrijfsidentiteit, zoals: visitekaartjes, briefpapier, folders of brochures, advertenties. i
i

Hosting

Bij Istos Design kan je je domeinnaam registreren en/of hostingpakket aanvragen. Istos Design Hosting heeft als hostingprovider de doelstelling om een zo hoog mogelijke kwaliteit van hosting aan te bieden en tevens een goede prijs-kwaliteitverhouding te bewaken. Wij bieden je een aantal pakketopties voor een vaste jaarprijs. Indien gewenst helpen wij je met het vinden van een passende domeinnaam.

Empowerment 1

Vele van onze websites maken gebruik van een content management systeem (CMS). Kort gezegd komt dit erop neer dat je zelf eenvoudig je website kunt voorzien van inhoud en waardoor je gemakkelijk je eigen website kan aanpassen. De meest gangbare CMS zijn bijvoorbeeld WordPress en Joombla.
Ook voor maatwerk oplossingen ben je bij ons op het juiste adres en ben je bij het koppelen van een CMS niet gebonden aan een standaard webdesign. Inmiddels hebben wij al vele kleine en grote projecten met succes afgerond. Bij maatwerk oplossingen kan je denken aan een online administratiepakket, CRM systeem of een online facturatieprogramma.

Empowerment 2

Een professionele webwinkel die je zelf kan onderhouden komt nu wel heel dichtbij. Wij weten waar we over praten! Er zijn verschillende webshop pakketten beschikbaar, zoals Magento, PrestaShop en OpenCart waar een groot aantal producten verkocht kunnen worden met mogelijkheden als financiële statussen en klant beheer.
Je webwinkel kan worden voorzien van alle gebruikelijke betaalmethodes, zoals Ideal, Creditcard en Paypal. Je nieuwe webwinkel wordt volledig naar je eigen wensen ontworpen.
De producten die we aanbieden stellen onze gebruikers in staat om te bouwen. Naast simpelweg een portfolio van producten aan te bieden, delen we ook proactief onze kennis met iedereen die aan een project werkt en met ons wilt samenwerken.

Betaalbare webhosting en domeinregistratie inclusief SSL certificaat


Bekijk nu onze hosting pakketten, maak een keuze en kies het hosting pakket dat het beste bij je past